Psykoterapeutti Pirjo Gröhn

Psykoterapeutti - Lasten, nuorten ja aikuisten yksilöpsykoterapia

Olen pohjakoulutukseltani psykologi, FM. Lisäkoulutuksina olen suorittanut työterveyshuollon koulutuksen ja työnohjauskoulutuksen sekä kognitiivisanalyyttisen psykoterapiakoulutuksen (KELA-pätevyys).

Olen työskennellyt psykologina sekä aikuisten että lasten ja nuorten parissa. Eri-ikäisten erilaiset ongelmat ovat tulleet työssä tutuiksi: mm. masennus- ja ahdistuneisuushäiriöt, työuupumus, ihmissuhdeongelmat, elämänvaihekriisit, psykosomaattinen oirehdinta, syömishäiriöt ja riippuvuuspulmat jne.

Terapiatyössä arvostan mahdollisuutta tutustua jokaisen ihmisen omaan henkilökohtaiseen tarinaan ja työstää pulmia yhdessä asiakkaan kanssa. Keskustelun ohella terapiassa voidaan haluttaessa käyttää oheismenetelminä kuvia, kirjoittamista ja esim. mielikuvatekniikoita. Terapiasuhteen pituus vaihtelee tarpeesta riippuen; KELAn terapiat ovat useimmiten vähintään 1 vuoden mittaisia.

Koulutus:

Palvelut:

Yhteystietoni:

Pirjo Gröhn
Puh. 040 134 0630
Sähköposti: grohn.pirjo@gmail.com

Kalevankatu 23 C 29
80100, JOENSUU

”Kun on vaeltanut sumun keskellä, on oppinut jotain itsestään. Ja kun sumu hellittää, huomaa kuinka on taas hiukan vahvempi.”

Terapiapaikkatilanne:

Psykoterapiapaikat ovat täynnä.