Psykoterapeutti Sini Nöjd

Psykoterapeutti - yksilöterapia

Olen työskennellyt julkisella sektorilla psykologin tehtävissä vuodesta 1987 alkaen, viimeksi Pohjois-Karjalan keskussairaalan Yleissairaalapsykiatrian poliklinikan psykologina. Minulla on eritystä kokemusta mm. syömishäiriöiden, sosiaalisten pelkojen, ahdistuneisuushäiriöiden, psykosomaattisen oirehdinnan, työuupumuksen ja traumaperäisten oireiden psykoterapeuttisesta hoidosta.

Kognitiivis-analyyttisen lähestymistavan (katyhdistys.fi) lisäksi työskentelytavassani näkyvät myös traumaterapian ja psykofyysisen psykoterapian menetelmät ja teoreettiset näkemykset. Käytän työssäni mm. mindfullness – ja mielikuvamenetelmiä. Myös kuvallinen ilmaisu ja runot voivat olla osana psykoterapiatyöskentelyä.

Koulutus:

Tarjoan:

Yksilöpsykoterapiaa lyhyt- tai pitkäkestoisesti asiakkaan tarpeista riippuen. Asiakkaalla on mahdollisuus hakea Kelan tukea terapiakustannusten kattamiseen. Tarjoan myös potilastyön työnohjausta.

Yhteystietoni:

Puh. 044 555 0155
(Koska asiakasvastaanottojen aikana ei ole mahdollisuutta vastata puhelimeen, suosittelen soittopyynnön jättämistä tai sähköpostin käyttöä)

Sähköposti: sini.nojd(at)gmail.com

Kauppakatu 3 B 1
80110, JOENSUU

Terapiapaikkatilanne: